Om företaget

Kinesiologikällan

Balanserande behandlingar för kropp och själ

Om företaget

Mitt mål med verksamheten:

Jag vill främja folkhälsan genom att ge givande och läkande behandlingar samt genom att öka kunskapen om kost och motion anpassat för den enskilde individen.

Jag vill också öka kunskapen om Kinesiologi och friskvård i samhället.

Logotypen och företagsnamnet:

Kinesiologikällans logotyp är designad och skapad av mig men grafiskt tillverkad utav Pedda Westman.

Logotypen föreställer ett K med en vattendroppe omkring sig. För mig står K:et för Kinesiologi men även för mitt eget namn -Kristina. Droppen symboliserar en droppe från källan - Kinesiologikällan. Källan är för mig ett ursprung till nytt liv och ny kraft.


Företagsnamnet valde jag av den enkla anledningen att Kinesiologi är det jag utövar och källan, som jag nämnde ovan, symboliserar för mig nytt liv och ny kraft. En ny början.

Samarbetspartners

HälsoLivs, Södra Kungsgatan 13, Gävle

Försäkringar

Jag är försäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Det innebär att även du som kund hos mig är försäkrad under behandlingen och till och från min lokal.

Actiway

Jag är ansluten till Actiway.

Om du som anställd har friskvårdsbidrag genom Actiway kan du nyttja det hos mig. Du behöver då bara uppge ditt personnummer eller identifikationsnummer vid betalningen.

Min Friskvård

Jag är ansluten till ePassi Min Friskvård.

Om du som anställd har friskvårdsbidrag genom Min Friskvård kan du nyttja det hos mig. Medta dina kuponger till behandlingstillfället.

Copyright @ All Rights Reserved